Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0037376 xkni^"
  1. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : návody na cvičenia 1. 2. vyd. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1989. 164 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  2. LIFKOVÁ, Zdenka. Zmrazovanie potravín v mrazničkách. 3. vyd. Bratislava : Alfa, 1988. 113 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. LIFKOVÁ, Zdenka. Zmrazovanie potravín v mrazničkách. 2. vyd. Bratislava : Alfa, 1987. 113 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. KOVÁČ, Viliam et al. Hodnotenie tovaru. 1. vyd. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1986. 254 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  5. LIFKOVÁ, Zdenka. Zmrazovanie potravín v mrazničkách. Bratislava : Alfa, 1985. 109 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : návody na cvičenia 1. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1985. 164 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  7. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : potravinársky a priemyselný tovar : návody na cvičenie II. 1. vyd. Bratislava : Edičné stredisko VŠE, 1984. 221 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  8. REPKA, Ján et al. Výskum zmien úžitkových vlastností tovarov v oblasti obehu : záverečná správa k riešeniu čiastkovej výskumnej úlohy ŠPEV 906-332-416/17. Bratislava : VŠE, 1984. 67 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. REPKA, Ján et al. Výskum zmien úžitkových vlastností tovarov v oblasti obehu : priebežná správa k riešeniu čiastkovej úlohy ŠPEV 901-332-413/17. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1984. 23 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. REPKA, Ján et al. Výskum zmien úžitkových vlastností tovarov v oblasti obehu : priebežná správa k riešeniu čiastkovej výskumnej úlohy ŠPEV 901-332-413/17. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1982. 117 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.