Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0037437 xkni^"
  1. BALÁŽ, Štefan. Ekonomická efektívnosť výroby mäsa HD z výkrmu v okrese Senica : záverečná práca postgraduálneho štúdia. Ved. práce Štefan Fišera. Bratislava, 1989. 27 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  2. IVAN, Milan. Koncentrácia a špecializácia výroby na SŠM Lučenec : záverečná práca postgraduálneho štúdia. Ved. práce Štefan Fišera. Bratislava, 1987. 44 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  3. KOKAVEC, Ján. Koncentrácia a špecializácia výroby na SŠM Lučenec : záverečná práca postgraduálneho štúdia. Ved. práce Štefan Fišera. Bratislava, 1987. 54 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  4. LOKŠA, Štefan. Analýza traktorového parku na štátnom majetku ČSSP n.p. Plavecké Podhradie : záverečná práca postgraduálneho štúdia. Ved. práce Štefan Fišera. Bratislava, 1987. 38 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  5. FIŠERA, Štefan - PÓSA, Ľudovít. Organizácia a riadenie výroby v poľnohospodárstve : cvičenia. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1986. 89 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  6. FIŠERA, Štefan. Výrobná štruktúra v poľnohospodárskych podnikoch. Bratislava : Príroda, 1979. 246 s. Ekonomika poľnohospodárstva. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. FIŠERA, Štefan. Organizácia a riadenie výroby v poľnohospodárskych podnikoch : faktory výrobnej štruktúry v poľnohospodárskych podnikoch v podmienkach špecializácie a koncentrácie. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1978. 246 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  8. FIŠERA, Štefan. Objektívne faktory úrovne poľnohospodárstva. Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1967. 190 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.