Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 17  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0042565 xkni^"
  1. HLÔŠKA, Branislav et al. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru. 2. vyd. Bratislava : Ekonóm, 1996. 207 s. ISBN 80-225-0815-2. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  2. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : kvalita produkcie a produktov. 2. preprac. vyd. Bratislava : Edičné stredisko EU, 1994. 246 s. ISBN 80-225-0511-0. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  3. HLÔŠKA, Branislav et al. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru. Bratislava : Edičné stredisko EU, 1994. 207 s. ISBN 80-225-0598-6. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  4. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : kvalita produkcie a produktov. Bratislava : Edičné stredisko Vysokej školy ekonomickej, 1992. 420 s. ISBN 80-225-0347-9. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  5. KOVÁČ, Viliam et al. Tovaroznalectvo nepotravinárskeho tovaru. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1989. 430 s. ISBN 80-225-0039-9. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  6. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : návody na cvičenia 1. 2. vyd. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1989. 164 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  7. KOVÁČ, Viliam - KOLLÁR, Vojtech - MÜLLER, Ladislav. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1988. 454 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  8. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru : návody na cvičenie. 1. vyd. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1988. 105 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  9. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : základy chémie, fyziky a technického kreslenia pre tovaroznalcov. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1985. 209 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  10. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : návody na cvičenia 1. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1985. 164 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.