Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0055525 xkni^"
  1. KLAS, Antonín et al. Identifikácia predpokladov a možností prekonávania technologickej a inovačnej medzery SR : zhrnutie. Bratislava : Ústav slovenskej a svetovej ekonomiky SAV, 2005. 32 s. ISBN 80-7144-144-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. KLAS, Antonín et al. Technologický a inovačný rozvoj v Slovenskej republike. Recenzenti: Zora Komínková, Silvia Matúšová, Pavol Vincúr. Bratislava : Ústav slovenskej a svetovej ekonomiky SAV, 2005. 390 s. ISBN 80-7144-147-3. [Počet ex. : 4, z toho voľných 3, prezenčne 1]
  3. KLAS, Anton et al. Identifikácia predpokladov a možnosti prekonávania technologickej a inovačnej medzery SR : 3. etapa úlohy Globalizácia, integrácia a zavŕšenie transformácie ... vypracované v rámci prierezového štátneho programu výskumu a vývoja (tematický okruh 5). Bratislava : Ústav slovenskej a svetovej ekonomiky SAV, 2004. 413 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. BRZICA, Daneš et al. Reštrukturalizácia podnikovej sféry Slovenskej republiky a jej adaptácia na podmienky Európskej únie : (záverečná etapa) : doba riešenia január 2002 - december 2002. Bratislava : Ústav slovenskej a svetovej ekonomiky SAV, 2002. 152 s. Výskumné práce, č. 26. ISBN 80-7144-117-1. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  5. CONDÍK, Štefan. Metódy odhadu parametrov lineárneho regresného modelu s významnou multikolinearitou : kandidátska dizertačná práca. Ved. Ivan Šujan. Bratislava, 1982. 144 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  6. TKÁČ, Miloslav. Simultánne metódy odhadu parametrov komplexných ekonometrických modelov : porovnanie aplikácií na údajoch za ČSSR : kandidátska dizertačná práca. Bratislava, 1981. 185 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  7. GARAJ, Vladislav - ŠUJAN, Ivan. Ekonometria. Bratislava : Alfa, 1980. 284 s. Edícia ekonomickej literatúry. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.