Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 90  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0059194 xknid^"
  1. KÜRTHIOVÁ, Sofia. Rozvoj kultúrneho turizmu vo vybranom regióne Slovenska : bakalárska práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2023. 51 s.
    kniha

    kniha

  2. BLAHÚTOVÁ, Nikola. Ekologické aspekty rozvoja cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2023. 54 s.
    kniha

    kniha

  3. NOVOTNÁ, Simona. Netradičné formy cestovného ruchu a ich rozvoj na území SR : bakalárska práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2023. 53 s.
    kniha

    kniha

  4. VAĽO, Denis. Rozvoj kultúrneho turizmu vo vybranom regióne SR : bakalárska práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2023. 44 s.
    kniha

    kniha

  5. TEREM, Matúš. Životné prostredie a udržateľný rozvoj cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2023. 60 s.
    kniha

    kniha

  6. MARČOKOVÁ, Karolína. Životné prostredie a udržateľný rozvoj cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2023. 70 s.
    kniha

    kniha

  7. JENČO, Kristián. Cezhraničná spolupráca v oblasti cestovného ruchu vybranej turistickej destinácie : (Slovenská republika a Česká republika) : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2022. 82 s.
    kniha

    kniha

  8. BODNÁR, Dominik. Financovanie cestovného ruchu v SR zo štrukturálnych fondov EÚ v programovom období 2021 - 2028 : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2022. 82 s.
    kniha

    kniha

  9. ORAVEC, Bruno. Stratégia cestovného ruchu vybraného samosprávneho kraja v oblasti stimulácie dopytu : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2022. 66 s.
    kniha

    kniha

  10. SOLIIENKO, Kateryna. Prejavy a konzekvencie porušovania Globálneho etického kódexu v cestovnom ruchu na Slovensku : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Plesník. Bratislava, 2022. 70 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.