Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0066547 xpca^"
  1. KITA, Pavol et al. Comparison of Grocery Shopping Behaviour of Slovak Residents on the Slovak-Austrian Border: An Empirical Study – Hainburg an der Donau. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In E+M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2020. ISSN 1212-3609, 2020, roč. 23, č. 1, s. 215-230. APVV-16-0232, VEGA 1/0066/18, VEGA 2/0113/19.
    článok

    článok

  2. BOBENIČ HINTOŠOVÁ, Aneta et al. Simultaneous Use of the Financial Literacy Level and the Financial Inclusion Degree as a Result of Financial Education Efficiency in Visegrad Group Countries. In Journal of Economics and Management. - Warsaw : De Gruyter. ISSN 1732-1948, 2017, vol. 27, no.1, pp. 5-25.
    článok

    článok

  3. KRIŽAN, František et al. Transformation of Retailing in Post-communist Slovakia in the Context of Globalization. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In E + M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2016. ISSN 1212-3609, 2016, roč. 19, č. 1, s. 148-164.
    článok

    článok

  4. KITA, Pavol et al. Retail in territory. Reviewers: Anna Zaušková, Ondřej Slach. 1st ed. Ústí nad Labem : J. E. Purkyně University in Usti nad Labem, 2015. 102 s. [3,8 AH]. ISBN 978-80-7414-904-7.
  5. SIVIČEK, Tomáš et al. Služby - vybrané aspekty prodeje. Recenzent Anna Zaušková. 1. vyd. Ústí nad Labem : Fakulta sociálně ekonomická UJEP, 2013. CD-ROM [78 s., 3,50 AH]. ISBN 978-80-7414-649-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  6. SIVIČEK, Tomáš. Lisabonská stratégia. In Ekonomická univerzita v Bratislave. Fakulta medzinárodných vzťahov. Almanach 2003. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003. ISBN 80-225-1770-4, s. 181-186.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.