Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0066621 xpca^"
  1. ŠAGÁTOVÁ, Slavka. Aktuálne trendy v rozpočtovaní režijných nákladov : vedecká monografia. Vedeckí recenzenti: Ján Závadský, Daniela Rybárová. 1. vyd. Trenčín : SK Professional, 2016. 155 s. [8,24 AH]. VEGA 1/0857/16. ISBN 978-80-969676-1-2.
  2. DŽUBÁKOVÁ, Martina. Znalostný manažment. Recenzenti: Andrej Dupaľ, Ján Závadský. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. online [128 s., 8,04 AH]. ISBN 978-80-225-4242-5.
    Znalostný manažment

    elektronická kniha

  3. PRUŽINSKÝ, Michal - ISKRA, Mariusz. Acknowledgement of a failure to appreciate the importance of business planning. In Organizácia založená na vedomostiach v období globalizácie a internacionalizácie : zborník vedeckých statí, VI. ročník. - Ružomberok : VERBUM, 2014. ISBN 978-80-561-0171-1, s. 164-172 CD-ROM.
    článok

    článok

  4. PACANA, Andrzej - BEDNÁROVÁ, Lucia - LIBERKO, Igor. Koncepcja oceny aspektów środowiskowych metodą FLIPO. In Organizácia založená na vedomostiach v období globalizácie a internacionalizácie : zborník vedeckých statí, 6. ročník. - Ružomberok : VERBUM, 2014. ISBN 978-80-561-0171-1, s. 145-150 CD-ROM.
    článok

    článok

  5. SLÁVIK, Štefan et al. Management integre des petites et moyennes entreprises : module 1. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. 88 s. Leonardo da Vinci SK/01/B/F/PP-142 226. ISBN 80-225-1922-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. RUIZ, Jean Michel et al. Integrated management : module 1. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. 116 s. Leonardo da Vinci SK/01/B/F/PP-142 226. ISBN 80-225-1894-8. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  7. SLÁVIK, Štefan et al. Integrovaný manažment : modul 1. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. 140 s. Leonardo da Vinci SK/01/B/F/PP-142 226. ISBN 80-225-1893-X. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.