Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0074322 xcla^"
  1. SINAY, Juraj - MARKULÍK, Štefan. Konkurencieschopnosť automobilového priemyslu na Slovensku. In Perspektivy kvality : odborný čtvrtletník pro získávání poznatků a šiření znalostí o managementu. - Praha 1 : Česká společnost pro jakost, 2018. ISSN 1805-6857, 2018, roč. 14, č. 3, s. 20-23.
    článok

    článok

  2. SINAY, Juraj - MARKULIK, Štefan - KAMENICKÝ, Lukáš. Kvalita produkcie & bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci - predpoklad pre integráciu v rámci manažérskych systémov. In Kvalita : Česko Slovenský odborný časopis. - Žilina : Radovan Ďugel - DRaM, 2013. ISSN 1335-9231, 2013, roč. 21, č. 3, s. 35-37.
    článok

    článok

  3. MARKULÍK, Štefan - SINAY, Juraj. Bezpečnosť a kvalita pri definovaní kultúry organizácie. In Kvalita : česko slovenský odborný časopis. - Žilina : Radovan Ďugel - DRaM, 2012. ISSN 1335-9231, 2012, roč. 20, č. 2, s. 6-8.
    článok

    článok

  4. SINAY, Juraj. Vysokoškolský učiteľ a/alebo vedec, výskumník, inovátor. In ACADEMIA : súčasnosť a perspektívy vysokých škôl a vedy. - Bratislava : Ústav informácií a prognóz školstva, 2006. ISSN 1335-5864, 2006, roč. 17, č. 1, s. 12-16.
    článok

    článok

  5. SINAY, Juraj. Synergický efekt univerzitného potenciálu a priemyselných podnikov na Slovensku. In ACADEMIA : súčasnosť a perspektívy vysokých škôl a vedy. - Bratislava : Ústav informácií a prognóz školstva, 2005. ISSN 1335-5864, 2005, vol. 16, č. 1, s. 3-8.
    článok

    článok

  6. SINAY, Juraj. Vzdelávanie, veda a technika. In ACADEMIA : súčasnosť a perspektívy vysokých škôl a vedy. - Bratislava : Ústav informácií a prognóz školstva, 2003. ISSN 1335-5864, 2003, roč. 14, č. 2, s. 11-15.
    článok

    článok

  7. SINAY, Juraj. Synergický efekt univerzitného potenciálu a priemyselných podnikov na Slovensku. In Produktivita : dvojmesačník Slovenského centra produktivity. - Žilina : SLCP, 2003. ISSN 1335-5961, 2003, roč. 4, č. 5, s. 10-11.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.