Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0107884 xpca^"
  1. LUKAČOVIČOVÁ, Zuzana. CRM v kontexte lojality zákazníkov k značke. In Rozšírenie teórie CRM: integrácia zákazníka do hodnotového reťazca podniku : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2870-2, s. 24-37.
    článok

    článok

  2. LESÁKOVÁ, Dagmar. Postoje zákazníkov k CRM. In Rozšírenie teórie CRM: integrácia zákazníka do hodnotového reťazca podniku : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2870-2, s. 58-77.
    článok

    článok

  3. TRNKOVÁ, Zora. Podstata a východiská lojality zákazníkov. In Rozšírenie teórie CRM: integrácia zákazníka do hodnotového reťazca podniku : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2870-2, s. 5-23.
    článok

    článok

  4. LABSKÁ, Helena. Komunikačné médiá v stratégii budovania CRM. In Rozšírenie teórie CRM: integrácia zákazníka do hodnotového reťazca podniku : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2870-2, s. 38-57.
    článok

    článok

  5. RICHTEROVÁ, Kornélia. Riadenie vzťahov so zákazníkmi v maloobchode: hľadisko spotrebiteľa. In Rozšírenie teórie CRM: integrácia zákazníka do hodnotového reťazca podniku : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2870-2, s. 78-84.
    článok

    článok

  6. LESÁKOVÁ, Dagmar - TRNKOVÁ, Zora. Modely zákazníckej spokojnosti a meranie spokojnosti. In Rozšírenie teórie CRM: integrácia zákazníka do hodnotového reťazca podniku : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2870-2, s. 85-92. VEGA 1/4582/07. 1/4582/07, VEGA, Rozšírenie teórie CRM: Integrácia zákazníka do hodnotového reťazca podniku ako nový prístup k tvorbe konkurenčnej výhody.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.