Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0157270 xcla^"
  1. ČERNAJOVÁ, Martina. Franchising - istejší spôsob podnikania : spôsob, ako znížiť riziko súvisiace so začatím podnikateľskej činnosti. In Goodwill : mesačník o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2012. ISSN 1337-9798, 2012, roč. 4, č. Júl/August, s. 26.
    článok

    článok

  2. ZADEK, Simon. Zelený unilateralizmus : ak podporujete udržateľný rast, nemusíte čakať, kým sa iní rozhýbu. In Goodwill : mesačník o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2012. ISSN 1337-9798, 2012, roč. 4, č. Júl/August, s. 34-35.
    článok

    článok

  3. LIN, Justin Yifu. Ekonomika rozvoja 3.0 : ako zvýšiť príjmy obyvateľov väčšiny sveta na dôstojnú úroveň. In Goodwill : mesačník o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2012. ISSN 1337-9798, 2012, roč. 4, č. Júl/August, s. 12-13.
    článok

    článok

  4. SKALICKÝ, Pavel. Efektívne komunikovať sa dá aj na diaľku. In Goodwill : mesačník o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2012. ISSN 1337-9798, 2012, roč. 4, č. Júl/August, s. 22-23.
    článok

    článok

  5. HÜBLER, Vladimír. Budúcnosť archivácie je digitálna : efektívnejšie je skladovať firemné dokumenty v elektronickej forme. In Goodwill : mesačník o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2012. ISSN 1337-9798, 2012, roč. 4, č. Júl/August, s. 65.
    článok

    článok

  6. ŠKUTKOVÁ, Jana. Webstránka musí rešpektovať priority a špecifiká firmy : pekná internetová stránka nie je automaticky aj efektívna. In Goodwill : mesačník o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2012. ISSN 1337-9798, 2012, roč. 4, č. Júl/August, s. 68-69.
    článok

    článok

  7. SCHLEGELMILCH, Bodo B. Čo je dôležité pri výbere programu MBA? In Goodwill : mesačník o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2012. ISSN 1337-9798, 2012, roč. 4, č. Júl/August, s. 72-73.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.