Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0238974 xpca^"
  1. ŠÚBERTOVÁ, Elena - ZOĽÁK, Štefan. Komparácia daňového zaťaženia na Slovensku a v Rakúsku. In Acta oeconomica Universitatis Selye : vedecký recenzovaný časopis. - Komárno : Univerzita J. Selyeho v Komárne, 2013. ISSN 1338-6581, 2013, roč. 2, č. 2, s. 227-238.
    článok

    článok

  2. HAJDUOVÁ, Zuzana - ANDREJKOVIČ, Marek - ĎURIČEKOVÁ, Denisa. Zlepšovanie procesov pomocou vybraných kvantitatívnych metód. In Acta oeconomica Universitatis Selye : vedecký recenzovaný časopis. - Komárno : Univerzita J. Selyeho v Komárne, 2013. ISSN 1338-6581, 2013, roč. 2, č. 2, s. 65-72.
    článok

    článok

  3. SERES HUSZÁRIK, Erika - DOBAI KORCSMÁROS, Enikő. Tesco - a kiskereskedelmi piac legfőbb innovátora. In Acta oeconomica Universitatis Selye : vedecký recenzovaný časopis. - Komárno : Univerzita J. Selyeho v Komárne, 2013. ISSN 1338-6581, 2013, roč. 2, č. 2, s. 195-204.
    článok

    článok

  4. GRANČAY, Martin - SZIKOROVÁ, Nóra. Ekonomicky optimálne metódy boardingu lietadla a ich akceptovanosť slovenskou generáciou Y. In Acta oeconomica Universitatis Selye : vedecký recenzovaný časopis. - Komárno : Univerzita J. Selyeho v Komárne, 2013. ISSN 1338-6581, 2013, roč. 2, č. 1, s. 75-85.
    článok

    článok

  5. DAŇO, Ferdinand - HANULÁKOVÁ, Eva. Využitie outsourcingu v slovenskom podnikateľskom prostredí. In Acta oeconomica Universitatis Selye : vedecký recenzovaný časopis. - Komárno : Univerzita J. Selyeho v Komárne, 2013. ISSN 1338-6581, 2013, roč. 2, č. 1, s. 57-68.
    článok

    článok

  6. BOBENIČ HINTOŠOVÁ, Aneta - DEMJANOVÁ, Lucia. Štrukturálna determinácia konkurencieschopnosti v podmienkach potravinárskeho priemyslu. In Acta oeconomica Universitatis Selye : vedecký recenzovaný časopis. - Komárno : Univerzita J. Selyeho v Komárne, 2013. ISSN 1338-6581, 2013, roč. 2, č. 1, s. 25-36.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.