Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 13  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0239022 xpca^"
  1. JANKELOVÁ, Nadežda. Úvod. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 4.
    článok

    článok

  2. JANKELOVÁ, Nadežda. Innovative Approaches in Human Resources Management and Their Influence upon Competitiveness and Succes of Small and Medium Enterprises in Slovak Republic in Conditions of Global Economics. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 5-14 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  3. SZABO, Ľuboslav - ČAMBALÍKOVÁ, Andrea. Benchmarking ako nástroj inovatívneho manažmentu a jeho uplatňovanie v podnikoch na Slovensku. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 15-22 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  4. MAJTÁN, Miroslav. Kompetenčné modely v znalostnom manažmente. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 23-34 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  5. PAPULOVÁ, Emília. Innovation Change Management and Competitiveness of Small and Medium-sized Enterprises. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 35-44 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  6. ČAMBALÍKOVÁ, Andrea - SZABO, Ľuboslav. CRM ako nástroj inovatívneho manažmentu a jeho uplatňovanie v podnikoch na Slovensku. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 61-67 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  7. ZAGORŠEK, Branislav. Konkurencieschopnosť v novej ekonomike. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 68-75 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  8. ZÁLEŽÁKOVÁ, Eliška. Koncepcia Industry 4.0. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 76-86 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  9. PROCHÁZKOVÁ, Katarína. Schopnosti, zručnosti a postoje manažérov a ich vplyv na vodcovský potenciál. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 87-95 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  10. JANKELOVÁ, Nadežda - PSOTA, Ivan. Mäkké faktory prosperity pri etickom riadení ľudských zdrojov v organizácii. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2017. ISBN 978-80-7556-025-4, s. 96-109 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.