Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0248643 xcla^"
  1. RICHTER, Miroslav. Čistší produkce - cesta k trvale udržitelnému kvalitativnímu rozvoji světa. In Životné prostredie : revue pre teóriu a starostlivosť o životné prostredie. - Bratislava : Ústav krajinnej ekológie SAV, 2018. ISSN 0044-4863, 2018, roč. 52, č. 3, s. 140-147.
    článok

    článok

  2. NOVÁČEK, Pavel. Padesát let od založení Římskeho klubu. In Životné prostredie : revue pre teóriu a starostlivosť o životné prostredie. - Bratislava : Ústav krajinnej ekológie SAV, 2018. ISSN 0044-4863, 2018, roč. 52, č. 3, s. 182-183.
    článok

    článok

  3. ŠTUDENT, Jiří. Environmental Technology Verification - nevyužitý potenciál v podpoře inovací a aplikovaného výzkumu? In Životné prostredie : revue pre teóriu a starostlivosť o životné prostredie. - Bratislava : Ústav krajinnej ekológie SAV, 2018. ISSN 0044-4863, 2018, roč. 52, č. 3, s. 148-151.
    článok

    článok

  4. HUTÁROVÁ, Daniela. Program obnovy dediny ako jeden z ekonomických nástrojov na podporu zachovania historických krajinných štruktúr a historických štruktúr poľnohospodárskej krajiny. In Životné prostredie : revue pre teóriu a starostlivosť o životné prostredie. - Bratislava : Ústav krajinnej ekológie SAV, 2018. ISSN 0044-4863, 2018, roč. 52, č. 3, s. 178-181.
    článok

    článok

  5. JECK, Tomáš. Ekologické inovácie na Slovensku: stav, vývoj a politiky. In Životné prostredie : revue pre teóriu a starostlivosť o životné prostredie. - Bratislava : Ústav krajinnej ekológie SAV, 2018. ISSN 0044-4863, 2018, roč. 52, č. 3, s. 131-139.
    článok

    článok

  6. PORUBSKÁ, Janka - MARIYCHUK, Ruslan. Nanomateriály a ich využitie v environmentálnych technológiách. In Životné prostredie : revue pre teóriu a starostlivosť o životné prostredie. - Bratislava : Ústav krajinnej ekológie SAV, 2018. ISSN 0044-4863, 2018, roč. 52, č. 3, s. 164-174.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.