Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 51  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0252118 xcla^"
  1. KAPSDORFER, Erik. Pekári bojujú o prežitie. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 4, s. 9.
    článok

    článok

  2. KAPSDORFER, Erik. Farmári sa boja rekordnej úrody. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 4, s. 12.
    článok

    článok

  3. SADOVSKÁ, Eva. Inflácia počas vlaňajška neustále spomaľovala. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 1, s. 8-9.
    článok

    článok

  4. RUNDESOVÁ, Táňa. Čo ukrýva pojem "slovenská potravina"? In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 1, s. 13.
    článok

    článok

  5. RYBA, Miloš. Budúcnosť maloobchodu je v omni channel. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 1, s. 23.
    článok

    článok

  6. PORÁZIK, Ján. Hypotekárne úvery zaznamenali rekordný nárast. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 1, s. 11.
    článok

    článok

  7. JURAŠKOVÁ, Tatiana. Nožnice v mliekarenstve sa roztvárajú. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 1, s. 16-18.
    článok

    článok

  8. SCHLOSSEROVÁ, Eva. Bioovocie a zelenina lepšie vonia aj chutí. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 2, s. 8.
    článok

    článok

  9. TRAXLER, Jiří. Efektívny retail a podnikový informačný systém. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 2, s. 20.
    článok

    článok

  10. Certifikované výrobky zlepšujú prístup na trhy. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2014. ISSN 1335-2008, 2014, roč. 19, č. 2, s. 17.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.