Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0290129 xpca^"
  1. KAŠŤÁKOVÁ, Elena - BATO, Vladyslav. The Potential of the EU's Foreign Trade with Ukraine under the Influence of Geo-economic Changes. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2022. ISSN 1339-3081, 2022, roč. 15, č. 4, s. 237-247. VEGA 1/0039/20.
    článok

    článok

  2. HULA, Róbert. Impact of the Military Crisis in Ukraine on the Development of the Prices of Selected Raw Materials of Chemical Production. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2022. ISSN 1339-3081, 2022, roč. 15, č. 4, s. 227-236. KEGA 032EU-4/2020.
    článok

    článok

  3. KITTOVÁ, Zuzana. Zmeny v obchode Európskej únie a Spojeného kráľovstva v nových podmienkach Dohody o obchode a spolupráci. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2022. ISSN 1339-3081, 2022, roč. 15, č. 4, s. 248-258. VEGA 1/0777/20.
    článok

    článok

  4. KORČOKOVÁ, Marína. Vplyv trvalo udržateľných značiek na spotrebiteľské správanie. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2022. ISSN 1339-3081, 2022, roč. 15, č. 4, s. 259-276. VEGA 1/0505/22.
    článok

    článok

  5. YEHOROVA, Yuliia. Ukraine's Economy during the Military Conflict: Assessing Damage and Needs for Recovery. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2022. ISSN 1339-3081, 2022, roč. 15, č. 4, s. 287-296.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.