Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0290902 xpca^"
  1. BOSÁK, Martin, ml. - BOSÁK, Martin. Vplyv zombie firiem na ekonomiku. In Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2022. ISSN 1335-9746, 2022, roč. 21, č. 2, s. 28-36.
    článok

    článok

  2. TEPLICKÁ, Katarína - DUGAS, Jaroslav. Významné zmeny v mzdovej oblasti a ich vplyv na podnikanie. In Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2022. ISSN 1335-9746, 2022, roč. 21, č. 2, s. 37-42.
    článok

    článok

  3. DUGAS, Jaroslav. [KRŠÁK, B. – ŠTRBA, Ľ. – SIDOR, C. 2021. Inovačný manažment. Ostrava: Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava, 2021. 92 s. ISBN 978-80-248-4586-9.]. In Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2022. ISSN 1335-9746, 2022, roč. 21, č. 2, s. 43-44. Recenzia na: Inovačný manažment / B. Kršák ; Ľ. Štrba ; C. Sidor. - Ostrava : Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava, 2021. - ISBN 978-80-248-4586-9.
    článok

    článok

  4. RICHNÁK, Patrik - ČEMERKOVÁ, Šárka. Klasifikácia podnikov ťažobného priemyslu na základe implementácie Industry 4.0. In Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2022. ISSN 1335-9746, 2022, roč. 21, č. 2, s. 7-21. VEGA 1/0375/20. 1/0375/20, VEGA, Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.