Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 12  
Vaša otázka: Vydavateľ = "Cassell"
  1. BRIGGS, Roy. Food purchasing and preparation. London : Cassell, 2000. 278 s. ISBN 0-304-33866-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. WEBSTER, Kathryn. Environmental management in the hospitality industry : a guide for students and managers. London : Cassell, 2000. 270 s. ISBN 0-304-33234-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  3. New directions in hospitality and tourism : a worldwide review. London : Cassell, 1998. 127 s. ISBN 0-304-70394-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. JOHNSON, Michael. French Resistance : Individuals versus the Company in French Corporate Life. 1. ed. London : Cassell, 1996. 112 s. ISBN 0-304-33912-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  5. Continuing Professional Development : Issues in Design and Delivery. 1. ed. London : Cassell, 1996. 240 s. ISBN 0-304-33781-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. GATISS, Gordon F. Total quality management : a total quality approach. London : Cassell, 1996. 158 s. Management Skills Series. ISBN 0-304-33795-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  7. LUCAS, Rosemary E. Managing employee relations in the hotel and catering industry. London : Cassell, 1995. 317 s. ISBN 0-304-32897-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. PEACOCK, Martin. Information technology in the hospitality industry : managing people, change and computers. London : Cassell, 1995. 119 s. ISBN 0-304-33238-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. BUTTLE, Francis. Hotel and Food Service Marketing : A Managerial Approach. 1. ed. London : Cassell, 1993. 414 s. ISBN 0-304-31533-8. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  10. WILD, Ray. Essentials of Production and Operations Management. 3. ed. London : Cassell, 1992. 420 s. ISBN 0-304-31674-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.