Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 17  
Vaša otázka: Vydavateľ = "Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum"
  1. Report on Agriculture and Food Sector in the Slovak Republic 2017 : (Green Report). Bratislava : National Agricultural and Food Centre Slovakia, 2018. 71 s. ISBN 978-80-8058-626-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. Správa o poľnohospodárstve a potravinárstve v Slovenskej republike za rok 2017 : (Zelená správa). Bratislava : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2018. 69 s. ISBN 978-80-805-8625-6. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  3. Report on agriculture and food sector in the Slovak Republic for 2016 : (Green report). Bratislava : National Agricultural and Food Centre Slovakia, 2017. 78 s. ISBN 978-80-8058-619-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. Správa o poľnohospodárstve a potravinárstve v Slovenskej republike za rok 2016 : (Zelená správa). Bratislava : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2017. 78 s. ISBN 978-80-8058-618-8. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  5. Pestovateľské technológie a ich význam pre prax. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. Pestovateľské technológie a ich význam pre prax : zborník príspevkov z 8. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou : Piešťany, 5. decembra 2017. Recenzenti: Radoslav Bujnovský, Milan Macák. 1. vydanie. Piešťany : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum – Výskumný ústav rastlinnej výroby, 2017. online [156 s.]. ISBN 978-80-89417-75-9.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  6. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Korelačná analýza kvalitatívnych parametrov pšenice dvojzrnnej. In Pestovateľské technológie a ich význam pre prax. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. Pestovateľské technológie a ich význam pre prax : zborník príspevkov z 8. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou : Piešťany, 5. decembra 2017. - Piešťany : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum – Výskumný ústav rastlinnej výroby, 2017. ISBN 978-80-89417-75-9, s. 127-130 online. ITMS 26 220 220 115.
    článok

    článok

  7. Report on agriculture and food sector in the Slovak Republic for 2015 : (Green report). Bratislava : National Agricultural and Food Centre Slovakia - Research Institute of Agricultural and Food Economics, 2016. 67 s. ISBN 978-80-8058-611-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  8. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Nutričná kvalita netradičných cereálií. In Pestovateľské technológie a ich význam pre prax. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. Pestovateľské technológie a ich význam pre prax : zborník zo 7. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 1. decembra 2016. - Piešťany : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - Výskumný ústav rastlinnej výroby, 2016. ISBN 978-80-89417-72-8, s. 81-84. ITMS 26 220 220 115.
    článok

    článok

  9. Správa o poľnohospodárstve a potravinárstve v Slovenskej republike za rok 2015 : (Zelená správa). Bratislava : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2016. 66 s. ISBN 978-80-8058-612-6. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  10. Správa o poľnohospodárstve a potravinárstve v Slovenskej republike za rok 2014 : (Zelená správa). Bratislava : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - VÚEPP, 2015. 66 s. ISBN 978-80-8058-604-1. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.