Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Heslá = "chlad"
  1. SZMRECSÁNYI, Tomáš. Logistika pre mrazený a chladený tovar si vyžaduje špeciálny prístup. In Systémy logistiky. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2020. ISSN 1214-4827, júl-september, roč. 16, č. 84, (2020.
    článok

    článok

  2. ONDREJKOVÁ, Ľudmila. Záťaž teplom a záťaž chladom pri práci - zmeny účinné od 1. augusta 2019. In Personálny a mzdový poradca podnikateľa. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2019. ISSN 1335-1508, 2019, č. 14-15, s. 55-73.
    článok

    článok

  3. KOVALČÍKOVÁ, Martina. Záťaž teplom a chladom na pracovisku. In Práce a mzdy bez chýb, pokút a penále. - Žilina : Poradca, 2016. ISSN 1337-060X, 2016, roč. 11, č. 10, s. 62-65.
    článok

    článok

  4. VRŠANSKÁ, Petra. Mikroklimatické podmienky v pracovnom prostredí. In Práce a mzdy bez chýb, pokút a penále. - Žilina : Poradca, 2014. ISSN 1337-060X, 2014, roč. 8, č. 6, s. 58-59.
    článok

    článok

  5. PRUŽINSKÝ, Michal - DIAČIKOVÁ, Anna. Marketingová komunikácia energetickej výhodnosti trigenerácie. In Nekonferenčný recenzovaný CD zborník v rámci riešenia vybraných projektov na Podnikovohospodárskej fakulte EU v roku 2011. - Bratislava : EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3328-7, [S. 1-7]. SEE/A/037/2.4/X - ENER SUPPLY, VEGA 1/0339/10.
    článok

    článok

  6. BRIGGS, Roy. Food purchasing and preparation. London : Cassell, 2000. 278 s. ISBN 0-304-33866-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.