Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 180  
Vaša otázka: Heslá = "faktory výrobné"
  1. BRINČÍKOVÁ, Zuzana - LENNEROVÁ, Ivana. Mikroekonómia : praktikum. Recenzovali: Petr Zimčík, Tomáš Oleš. 1. vydanie. Bratislava : IRIS, 2024. 91 s. [4 AH]. KEGA 016EU-4/2024. ISBN 978-80-8200-140-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. SLÁVIK, Štefan - ZAGORŠEK, Branislav. Action Strategies of Start-Ups. - Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. In Inzinerine Ekonomika-Engineering Economics. - Kaunas : Kaunas University of Technology. ISSN 1392-2785, 2023, vol. 34, no. 4, pp. 425-438. VEGA 1/0006/22.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF822.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  3. MORAVČÍKOVÁ, Elena - HYRÁNEK, Eduard. Evaluation of the Sugar Companies in the Czech Republic. In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 255-259. VEGA 1/0359/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené173.3 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  4. MAZÚROVÁ, Barbora - KOLLÁR, Ján - POVAŽANOVÁ, Mariana. Princípy mikroekonómie : cvičebnica. 2. aktualizované a doplnené vydanie. Bratislava : Wolters Kluwer SR, 2022. 184 s. ISBN 978-80-571-0502-2. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  5. GUARASCIO, Dario - STÖLLINGER, Roman. Comparative Advantages in the Digital Era - A Heckscher-Ohlin-Vanek Approach. Working Paper 217. Vienna : The Vienna Institute for International Economic Studies, 2022. 37 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF973.5 KBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  6. LENNEROVÁ, Ivana et al. Praktikum z Mikroekonómie. Recenzovali: Vieroslava Holková, Dária Rozborilová. 1. vydanie. Bratislava : IRIS, 2021. CD-ROM 98 s. [5,15 AH]. VEGA 1/0664/20. ISBN 978-80-8200-092-7. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  7. BOSÁK, Martin - SZABÓ, Gabriel. Vývojové trendy vo výrobe. In Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania. vedecký workshop. Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania : recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4707-9, s. 7.
    článok

    článok

  8. ZÁVADSKÁ, Zuzana - ZÁVADSKÝ, Ján. Industry 4.0 a inteligentné technológie v rozvoji manažmentu výroby podniku. 1. vydanie. Banská Bystrica : Belianum, 2020. 157 s. Studia oeconomica, 69. ISBN 978-80-557-1732-6. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  9. CHLEBCOVÁ, Andrea. Vývoj zahraničného obchodu Vyšehradskej skupiny so západným Balkánom na základe vnútroodvetvového obchodu. In MERKÚR 2020. International Scientific Conference Bratislava for PhD. Students and Young Scientists. MERKÚR 2020 : Proceedings of the International Scientific Conference for PhD. Students and Young Scientists. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4787-1, s. 79-88 online. VEGA 1/0420/19, VEGA 1/0039/20.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF281.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  10. MEHEŠ, Marek - STAŠKO, Martin - MORAVEC, Ladislav. Ukazovatele hodnotenia úrovne nákladov. In Trends in Application of Statistical Methods for Quality Improvement X. Trends in Application of Statistical Methods for Quality Improvement X. (2020) : Reviewed Proceeding of Posts from the 10. International Scientific Conference. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2020. ISBN 978-80-225-4724-6, s. 122-131.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF815.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.