Výsledky vyhľadávania

  1. MELUŠOVÁ, Elena. Francúzska gastronómia ako súčasť umenia žiť. In Cudzie jazyky v premenách času IX. Medzinárodná vedecká konferencia. Cudzie jazyky v premenách času IX : recenzovaný zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie, 9. november 2018, (Bratislava, Slovensko). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4614-0, s. 423-431 CD-ROM.
    článok

    článok

  2. Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Spracovaný v EKO-INDEX. Žilina : Direct press. 4x ročne. ISSN 1337-0545
    časopis

    časopis

  3. Kos sa tal príkladom, ako efektívne čeliť neočakávaným udalostiam. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2019. ISSN 1337-0545, 2019, roč. 13, č. jeseň, s. 56-58.
    článok

    článok

  4. Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu: Cestovní ruch jako faktor regionálního rozvoje. Mezinárodní vědecká konference. Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu: Cestovní ruch jako faktor regionálního rozvoje : recenzovaný sborník z 8. mezinárodní vědecké konference, 11. dubna 2019, (Opava, Česko). 1. vydání. Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2019. CD-ROM 166 s. ISBN 978-80-7510-359-8.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  5. Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Spracovaný v EKO-INDEX. Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno. 2x ročne. ISSN 1804-3836. Dostupné na : http://www.hotskolabrno.cz/?stranka=187&nix=casopis-journal-of-tourism-hospitality-and-commerce#obsah
    časopis

    časopis

  6. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna - VÝBOŠŤOK, Michal. Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia. In Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018. Konferencia. Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4508-2, s. 175-188 CD-ROM.
    článok

    článok

  7. Chceme ľuďom uľahčiť život. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2018. ISSN 1335-2008, 2018, roč. 23, č. 2, s. 20-21.
    článok

    článok

  8. Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545, 2018, roč. 12, č. jar, s. 70-71.
    článok

    článok

  9. HRICKOVÁ, Iveta. Folks Food Truck : profesionálny street food vychádzajúci zo slovenskej kuchyne. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545, 2018, roč. 12, č. jar, s. 72-77.
    článok

    článok

  10. Autenticita v kontextu cestovního ruchu. Aktuální problémy cestovního ruchu.. Mezinárodní konference. Autenticita v kontextu cestovního ruchu: aktuální problémy cestovního ruchu : recenzovaný sborník z 13. mezinárodní konference, 28. února – 1. března 2018, Jihlava, Česko [elektronický zdroj]. 1. vydání. Jihlava : Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2018. online 518 s. ISBN 978-80-88064-36-7.
    elektronická kniha

    elektronická kniha