Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 430  
Vaša otázka: Heslá = "hotelierstvo"
  1. Top hotelierstvo/hotelnictví : [magazín]. Žilina : Media/ST. 2x ročne. Dostupné na : https://www.mediast.sk/nase-tituly/top-hotelierstvo
    Top hotelierstvo/hotelnictví

    časopis

  2. GALLO, Peter et al. Factors Influencing the Use of Modern Management Methods in Tourism Organizations. - Registrovaný: Scopus. In GeoJournal of Tourism and Geosites. - Oradea : Oradea Editura Universităţii din Oradea. ISSN 2065-0817, 2025, vol. 58, no. 1, pp. 405-411. I-24-102-00.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF806.5 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  3. GÁLL, Jozef - CHLPEK, Samuel - FRASCH, Alexander. Economic Impact and Adaptive Responses in the Global Hotel Industry During the COVID-19 Pandemic: A Comparative Analysis. - Registrovaný: Web of Science. In Smart Solutions for a Sustainable Future. International Conference on Business Excellence. Smart Solutions for a Sustainable Future : Proceedings of the International Conference on Business Excellence 2024. - Warsaw : Sciendo, 2024. ISBN 978-83-66675-83-4. ISSN 2558-9652, pp. 2562-2568. VEGA 1/0271/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.7 MBverejne dostupné
    článok

    článok

  4. Rodinné podniky a Covid-19: čo pandémia vzala a čo dala rodinným podnikom. Vedecký editor: Ladislav Mura ; recenzenti: Jozef Gálik, Enikö Kahler Korcsmáros, Roman Lacko. 1. vydanie. Praha : Panevropská univerzita, 2024. 164 s. [9,509 AH]. GAAA/2022/16. ISBN 978-80-86847-99-3.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF6.8 MBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  5. ČAKANIŠIN, Adrián. The Economic Efficiency of Hotel Facilities in Slovak Republic During Multidimensional Crisis. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081, 2024, roč. 17, č. 1, s. 11-21. VEGA 1/0271/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené442.9 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  6. Cestovný ruch v trajektórii času : vedecký zborník recenzovaných štúdií : v rámci projektu KEGA 005PU-4/2022 "Inovácia študijného programu Turizmus, hotelierstvo a kúpeľníctvo v prvom stupni štúdia v študijnom odbore Ekonómia a manažment". 1. vydanie. Prešov : Vydavateľstvo Prešovskej univerzity v Prešove, 2024. 200 s. ISBN 978-80-555-3399-5.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF6.4 MBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  7. YONOV, Ivan Yonov. What Affects Guest Loyalty in Southwestern Bulgaria: Some Insights for Hospitality Management. In Ekonomicko-manažérske spektrum. - Žilina : Žilinská univerzita v Žiline, 2024. ISSN 2585-7258, 2024, vol. 18, no. 1, pp. 79-89.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF360.5 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  8. CHROBÁK, Marián. Zvyšovanie výkonnosti podnikových procesov : dizertačná práca. Školiteľ: Michal Tkáč. Košice, 2024. 103 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce6.8 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  9. PELLEŠOVÁ, Pavlína et al. Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 1, s. 75-85.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené277.7 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  10. UDERIANOVÁ, Lucia. Vývoj hotelierstva a jeho vplyv na ekonomiku bratislavského regiónu cestovného ruchu. In MERKÚR 2024. International Scientific Conference. MERKÚR 2024 : Proceedings of the International Scientific Conference for PhD. Students and Young Scientists. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2024. ISBN 978-80-225-5216-5, pp. 182-191.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené232.9 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.