Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 37  
Vaša otázka: Heslá = "krmoviny"
  1. KAPITÁN, Peter. Na zvieratách spotrebitelia zatiaľ nešetria. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2023. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 70, (2023.
    článok

    článok

  2. TINÁK, Rastislav. Za zdražením potravín sú aj proteíny. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2022. ISSN 1335-2008, 2022, roč. 27, č. 1, s. 20-21.
    článok

    článok

  3. TOKAJ 2019: Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. Medzinárodná vedecká konferencia. TOKAJ 2019: Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia : zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov z 10. ročníka konferencie s medzinárodnou účasťou, 12. januára 2019, (Zemplínska Šírava, Slovensko). Zborník č.10. Redakcia: Marián Sudzina, Malgorzata Dzugan ... [et al.]. 1. vydanie. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019. [x] s. ISBN 978-80-971784-8-2.
  4. VENUS, Thomas J. - DRÁBIK, Dušan - WESSELER, Justus. The Role of a German Multi-Stakeholder Standard for Livestock Products Derived from Non-Gmo Feed. In Food Policy. - Oxford : Elsevier, 2018. ISSN 1873-5657, 2018, vol. 78, no. July, pp. 58-67. KBBE-2011-5-289157.
    článok

    článok

  5. DUDÁŠ-PAJERSKÁ, Erika - PAJERSKÝ, Anton - DANESHJO, Naqibullah. RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá. In Veda a výskum v univerzitnej praxi. Medzinárodný vedecký workshop. Veda a výskum v univerzitnej praxi : zborník z medzinárodného vedeckého workshopu konaného v dňoch 5.9.2017 - 7.9.2017 v Levočskej doline. - Košice : Human Retail Akadémia, 2017. ISBN 978-80-972757-0-9, s. 14-18 CD-ROM. VEGA 1/0376/17, VEGA 1/0251/17.
    článok

    článok

  6. ANGELOVIČOVÁ, Mária. Riziká pri produkcii potravín. 2. vydanie nezmenené. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016. 256 s. ISBN 978-80-552-1475-7. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  7. STRIČÍK, Michal - HUSŤÁK, Ján - SOKOL, Ondrej. K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového. In K aspektom v jednotlivých prierezových oblastiach pôdohospodárstva : zborník odborných príspevkov zo školských, odborno-vedeckých a popularizačných podujatí konaných v roku 2016 Strednou odbornou školou poľnohospodárstva a služieb na vidieku organizovaných v Košiciach a vo Viničkách. - Košice : Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku, 2016. ISBN 978-80-972561-7-3, s. 60-62.
    článok

    článok

  8. HALUZA, Ivan - SAMEKOVÁ, Lenka. Čo všetko skrýva náš steak. In Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. - Bratislava : News and Media Holding, 2015. ISSN 1335-0684, 28. mája 2015, roč. 25, č. 21, s. 12-17.
    článok

    článok

  9. PAŠKA, Ľubomír et al. Manažment výroby : (vybrané kapitoly). 2. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2015. 188 s. ISBN 978-80-552-1436-8. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  10. LACKOVÁ, Alica - FAITH, Ladislav. Bezpečnosť produktov v rámci Európskej únie. In Sustainability - Environment - Safety 2015. medzinárodná vedecká konferencia. Sustainability - Environment - Safety 2015 : recenzovaný zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej 4. decembra 2015 v Bratislave. - Žilina : STRIX, 2015. ISBN 978-80-89753-01-7, s. 105-111. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.