Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4751  
Vaša otázka: Heslá = "kvalita"
  1. PUCHÁ, Nikoleta. Inovatívne merania a porovnávania produktivity práce. In Manažér : časopis pre rozvoj riadiacich pracovníkov. - Bratislava ; Bratislava : IBIS partner : Združenie pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov, 2011. ISSN 1335-1729, 3/2011, roč. 16, zoš. 62, s. 14-17.
    článok

    článok

  2. KVARDA, František. Mieri k nám ruský ultralacný obchod. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2022. ISSN 1335-2008, 2022, roč. 27, č. 1, s. 34.
    článok

    článok

  3. Novelou sa znížia sankcie. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2022. ISSN 1335-2008, 2022, roč. 27, č. 1, s. 10-11.
    článok

    článok

  4. KAPITÁN, Peter. Pandémiu už počas sviatkov necítiť. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549, 1-2, č. 63, (2022.
    článok

    článok

  5. SOBKOVÁ, Martina. Banky mění své interní systémy. Hlavním důvodem je vyšší agilita a kvalita služeb. In Bankovnictví : odborný měsíčník pro profesionální finance. - Praha : 4H production, 2022. ISSN 1212-4273, 2022, roč. 29, č. 2, s. 10-14.
    článok

    článok

  6. KAPITÁNOVÁ, Tatiana. Potraviny budú mať dlhší život. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 64, (2022.
    článok

    článok

  7. LUKÁŇOVÁ BALÁK, Lucia. Biologická kvalita kompostu rozmenená na drobné. In Odpady : minimalizácia, zhodnocovanie, a zneškodňovanie. - Bratislava : Wolters Kluwer SR, 2022. ISSN 1335-7808, 2022, roč. 22, č. 5, s. 14-17.
    článok

    článok

  8. Bežných potravín predáme len štvrtinu. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549, 5-6, č. 65, (2022.
    článok

    článok

  9. KAPITÁNOVÁ, Tatiana. Kvalitný dizajn udrží zákazníka v predajni dlhšie. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549, 5-6, č. 65, (2022.
    článok

    článok

  10. ULLEROVÁ, Natália - LISÁ, Lea. Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 24-31.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.