Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 263  
Vaša otázka: Heslá = "spotreba potravín"
  1. KAPITÁN, Peter. Cukrovinky trpia vplyvom zdražovania. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2024. ISSN 1805-0549, 11-12, č. 80, (2024.
    článok

    článok

  2. KAPITÁN, Peter. Konzervy chcú inšpirovať. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2023. ISSN 1805-0549, 5-6, č. 71, (2023.
    článok

    článok

  3. Key Figures on the European Food Chain. 2022 Edition. Luxembourg : Publications Office of the European Union, 2022. 101 s. ISBN 978-92-76-59661-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF23.6 MBverejne dostupné
  4. LESÁKOVÁ, Dagmar. The Impact of Health Perception and Health-related Determinants on Healthy Food Consumption in Older People in Slovakia. In Acta Scientiarum Polonorum. - Warsaw : Wydawnictwo SGGW. ISSN 2450-047X, 2020, vol. 19, no. 1, pp. 33-40. VEGA 1/0339/18.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF193.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  5. MATUŠOVIČ, Martin. Sustability of Food Safety Management in Slovakia. In Comenius Management Review : [International Scientific Journal]. - Bratislava : Faculty of Management Comenius University. ISSN 2585-8769, 2020, vol. 14, no. 2, pp. 4-9 online. VEGA 1/0708/20. 1/0708/20, VEGA, Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF559.8 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  6. ANDREJOVSKÝ, Pavol. Podpora sociálneho podnikania a udržateľná produkcia potravín. In Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania. vedecký workshop. Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania : recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4707-9, s. 6 CD-ROM.
    článok

    článok

  7. PŘÍVARA, Andrej. Food Consumption Habits and Food Security Challenges among Immigrants. - Registrovaný: Scopus. In Transnational Marketing Journal. - London : Transnational Press London. ISSN 2041-4684, 2019, vol. 7, no. 1, pp. 59-72 online. VEGA 1/0001/16, VEGA 1/0287/19. 1/0001/16, VEGA, Súčasnosť a perspektívy zmien zamestnanosti a súvisiacich procesov v kontexte napĺňania cieľov Európskej stratégie zamestnanosti.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF321.5 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  8. LESÁKOVÁ, Dagmar. Health Conscious Consumer Behaviour. Reviewers: Joanna Szwacka-Mokrzycka, Frank Hoffmann. 1st Edition. Praha : Wolters Kluwer ČR, 2019. 123 s. [6,4 AH]. VEGA 1/0339/18. ISBN 978-80-7598-574-3.
  9. LESÁKOVÁ, Dagmar. Health Conscious Food Consumption Behavior in Seniors´ Segment. In Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism. International Scientific Conference. Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4646-1, pp. 285-292 CD-ROM. VEGA 1/0339/18.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené268.8 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  10. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes. In Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism. International Scientific Conference. Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4646-1, pp. 170-178 CD-ROM. VEGA 1/0543/18.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené341.1 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.