Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Heslá = "zariadenia kuchynské"
  1. MACEÁŠIKOVÁ, Magdaléna - BREZOVSKÁ, Eva. Kuchyňa. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545, 2009, roč. 3, č. 4, s. 28-36.
    článok

    článok

  2. ServSafe : coursebook. 3rd ed. Chicago : National Restaurant Association Educational Foundation, 2004. [530] s. ISBN 1-58280-114-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. LILLICRAP, Dennis - COUSINS, John - SMITH, Robert. Food and beverage service. 5. ed. London : Hodder & Stoughton, [2000]. 433 s. ISBN 0-340-70531-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. GEE, Gordon E. Calculations for hospitality and catering. 3. ed. London : Hodder & Stoughton, 1997. 90 s. ISBN 0-340-68345-7. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  5. BRANSON, Joan C. - LENNOX, Margaret. Hotel, hostel and hospital housekeeping. 5. ed. London : Hodder & Stoughton, 1988. 307 s. ISBN 0-7131-7732-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.