Výsledky vyhľadávania
- BIELA, Alexandra. Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle. In Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. ISBN 978-80-225-4890-8, s. 44-52 online. VEGA 1/0375/20.
- BRINZOVÁ, Ivana. Inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 65 s.
- KOLTÁŠOVÁ, Anna. Inovácie v potravinárskom priemysle : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2017. 45 s.
- KOLEJÁKOVÁ, Zuzana. Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2017. 68 s.
- POTISKOVÁ, Ingrid. Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa. In Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4298-2, s. 146-150 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.