Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Hlavný názov = "Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods Preliminary Study"
  1. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study. In Towaroznawcze Problemy Jakości. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X, 2016, no. 2, pp. 11-18. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  2. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study. In Current trends in commodity science. international commodity science conference. Current trends in commodity science : 13th international commodity science conference, 22-25 june 2015, Poznań. - Poznań : Poznań University of Economics, 2015. ISBN 978-83-9380-18-6-2, s. 101.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.