Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Hlavný názov = "Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín"
  1. KOŤKOVÁ, Ivana. Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2013. 93 s.
    kniha

    kniha

  2. LACKOVÁ, Alica. Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín. In Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9, s. 670-674. VEGA 1/1225/04. 1/1225/04, VEGA, Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.