Výsledky vyhľadávania
- Potravinářská revue : odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod. Praha : Agral. 7x ročne. ISSN 1801-9102
- Odborné nedostatky novela neodstránila. In TaPmag : tovar a predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2016. ISSN 1805-0549, 11-12, č. 32, (2016.
- MIŠÍKOVÁ, Veronika. Dátumom minimálnej trvanlivosti život nekončí. In TaPmag : tovar a predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2016. ISSN 1805-0549, 7-8, č. 30, (2016.
- FAŠIANGOVÁ, Katarína. Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny. In Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2016. ISSN 1337-9798, 2016, roč. 8, č. September-Október, s. 65.
- MIKULCOVÁ, Katarína. Jedzme, aby sme žili. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2016. ISSN 1335-2008, 2016, roč. 21, č. 3, s. 14-15.
- BOBÁŇ, Václav. Slovenské potraviny na pultoch reťazcov? Mizéria! In Zisk manažment. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2016. ISSN 1339-2433, 2016, roč. 8, č. 10, s. 56-57.
- LACKOVÁ, Alica - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers. In Jakość i bezpieczeństwo żywności. konferencja naukowa. Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016. ISBN 978-83-9438-896-6, s. 92-107 [1 AH]. VEGA 1/0635/14.
- KRNÁČOVÁ, Paulína - PALENČÁROVÁ, Lucia. Riešenie problému s plytvaním potravinami v spoločnosti Tesco Stores Slovensko, a. s. - prípadová štúdia. In Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA č. 1/0134/14. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4307-1, s. 115-132. VEGA 1/0134/14.
- JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Knowledge of Slovak consumers about functional foods - preliminary study. In Towaroznawcze Problemy Jakości : Polish Journal of Commodity Science. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X, 2016, no. 2, pp. 11-18. VEGA 1/0635/14.