Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 385  
Vaša otázka: Vydavateľ = "PETIT"
  1. Historická revue : jediný slovenský odborný mesačník o histórii pre všetkých. Bratislava : Petit Press. 12x ročne. ISSN 1335-6550. Dostupné na : https://historickarevue.sme.sk/
    časopis

    časopis

  2. 2021 ,č. 5. Historická revue : jediný slovenský odborný mesačník o histórii pre všetkých. Bratislava : Petit Press, 2021. ISSN 1335-6550
    časopis

    časopis

  3. 2021 ,č. 4. Historická revue : jediný slovenský odborný mesačník o histórii pre všetkých. Bratislava : Petit Press, 2021. ISSN 1335-6550
    časopis

    časopis

  4. 2021 ,č. 3. Historická revue : jediný slovenský odborný mesačník o histórii pre všetkých. Bratislava : Petit Press, 2021. ISSN 1335-6550
    časopis

    časopis

  5. 2021 ,č. 2. Historická revue : jediný slovenský odborný mesačník o histórii pre všetkých. Bratislava : Petit Press, 2021. ISSN 1335-6550
    časopis

    časopis

  6. 2021 ,č. 1. Historická revue : jediný slovenský odborný mesačník o histórii pre všetkých. Bratislava : Petit Press, 2021. ISSN 1335-6550
    časopis

    časopis

  7. DANESHJO, Naqibullah. Riadenie inovačných procesov v organizácii. Recenzenti: Milan Majerník, Marián Králik. 1. vydanie. Košice : Petit, 2021. 101 s. [5,05 AH]. KEGA 032EU-4/2020. ISBN 978-80-973836-2-6. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  8. DANESHJO, Naqibullah - HANULÁKOVÁ, Eva. Produkt a inovácie. Recenzenti: Peter Drábik, Vladimír Rudy. 1. vydanie. Košice : Petit, 2021. 188 s. [9,4 AH]. ISBN 978-80-973836-3-3. [Počet ex. : 4, z toho voľných 0, prezenčne 2, dĺžka fronty rezervácií 3]
  9. 2020 ,č. 12. Historická revue : vedecko-populárny mesačník o dejinách. Bratislava : Petit Press, 2020. ISSN 1335-6550
    časopis

    časopis

  10. DANESHJO, Naqibullah. Manažérstvo inovácii. Recenzenti: Vojtech Dirner, Milan Majerník. 1. vydanie. Košice : Petit, 2020. 102 s. [5,1 AH]. KEGA 032EU-4/2020, KEGA 026EU-4/2018. ISBN 978-80-971555-6-8. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.