Number of the records: 1  

Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní

  1. Title Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní
    TranslationFood safety in caterers
    Author infoAlica Lacková
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 4, č. 15 (2011), s. 408-417. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2011. ISSN 1337-7493
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords bezpečnosť potravinová * stravovanie spoločné * kvalita výrobkov * kontrola * analýza komparatívna * Slovensko
    AnnotationAnalýza súčasnej úrovne bezpečnosti a kvality potravín v spoločnom stravovaní na Slovensku komparáciou zistených poznatkov z usutočnenej kontroly potravín v zariadeniach spoločného stravovania orgánmi verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v rokoch 2008 až 2010.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE11 01730-010, originál dokumentu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2011: 13-16

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.