Number of the records: 1  

Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania

  1. Title Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania
    Author infoVincent Sniščák
    Author Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 42, č. 2 (1997), s. 31-33. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1997
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords výskum * stravovanie spoločné * stravovanie školské * stravovanie zamestnancov * kvalifikácia * pracovníci prevádzkoví * pracovníci riadiaci
    AnnotationVýskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers1997: 1-3

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.