Number of the records: 1
Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000
Title Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000 Author info Jozef Kerekréty Author Kerekréty Jozef Source document Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 12, č. 1 (január-marec 2006), s. 18-22. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2006. ISSN 1335-5511 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 006 - Normalizácia. Normy Keywords normy ISO * normalizácia technická * potraviny * krmoviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * hygiena * zodpovednosť * kontrola * spotrebitelia Annotation Uplatňovanie slovenskej technickej normy STN EN ISO 22000, ktorá je dobrovoľným odporúčaním pre všetky typy organizácií, ktoré vykonávajú podnikanie súvisiace s potravinami alebo krmivami. Predmetom normy sú požiadavky na systém manažérstva zameraného na najdôležitejšiu stránku kvality potravín - na ich bezpečnosť. Bezpečnosť potravín, zdravotná neškodnosť, nie bezpečné potraviny a potravinová bezpečnosť. Porovnanie nariadenia Európskeho parlamentu o hygiene potravín s normou ISO 22000. Privátne normy pre výrobu potravín pod maloobchodnou značkou reťazca. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2006: 1-4
article
Number of the records: 1