1. Management of food and beverage operations
Title | Management of food and beverage operations |
---|---|
Author info | Jack D. Ninemeier |
Author | Ninemeier Jack D. |
Issue data | Lansing : American Hotel & Lodging Association Educational Institute , 2005. - 381 s. |
Issue | 4th ed. |
ISBN | 978-0-86612-268-9 |
Document kind | textbooks |
Language | English |
Country of Edition | United States of America |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * pohostinstvo * reštaurácie * gastronómia * riadenie * marketing * stravovanie spoločné * nákup * produkcia * skladovanie * služby * zariadenia stravovacie * projekty * manažment finančný |
Database | BOOKS |
Copy count | 3, currently available 2, at library only 1 |
Call number | 821369, 821370, 848329 |