1. Convenience produkty
Title | Convenience produkty |
---|---|
Author info | Jaroslava Marušková |
Author | Marušková Jaroslava |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 6 (2009), s. 38-42. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | gastronómia * technológie nové * zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * produkty * polotovary * kvalita * úspory * potraviny |
Annotation | Moderné technológie v stravovacích službách ako hybná sila rozvoja gastronómie. Čo je convenience produkt. Výhody convenience produktov. Využívanie týchto produktov v praxi. Dôvody odmietavého postoja k produktom convenience. Najčastejšie používané výrobky convenience. Reálne výhody a úspory. Problém v širšom využívaní uvedených produktov. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2009: 1-6 |