1. Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000
Title | Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000 |
---|---|
Author info | Jozef Kerekréty |
Author | Kerekréty Jozef |
Source document | Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 12, č. 1 (január-marec 2006), s. 18-22. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2006. ISSN 1335-5511 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 006 - Normalizácia. Normy |
Keywords | normy ISO * normalizácia technická * potraviny * krmoviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * hygiena * zodpovednosť * kontrola * spotrebitelia |
Annotation | Uplatňovanie slovenskej technickej normy STN EN ISO 22000, ktorá je dobrovoľným odporúčaním pre všetky typy organizácií, ktoré vykonávajú podnikanie súvisiace s potravinami alebo krmivami. Predmetom normy sú požiadavky na systém manažérstva zameraného na najdôležitejšiu stránku kvality potravín - na ich bezpečnosť. Bezpečnosť potravín, zdravotná neškodnosť, nie bezpečné potraviny a potravinová bezpečnosť. Porovnanie nariadenia Európskeho parlamentu o hygiene potravín s normou ISO 22000. Privátne normy pre výrobu potravín pod maloobchodnou značkou reťazca. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2006: 1-4 |