1. Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní
Title | Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní |
---|---|
Translation | The Segments of demand in catering |
Author info | Roman Staňo |
Author | Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Source document | Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 3, č. 1-4 (2011), s. 100-101. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2011. ISSN 1337-9313 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | stravovanie spoločné * reštaurácie * ruch cestovný * rodina * klienti * skupiny pracovné * skupiny cieľové * ponuka * dopyt |
Annotation | Dopyt v spoločnom stravovaní charakterizovaný tromi segmentmi. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - individuálni klienti. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - skupiny. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - rodiny. |
Public work category | Scientific titles in home not carented magazines and other year-books |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E11 01625-005, originál dokumentu |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2011: 1-4 |