1. Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę?
Title | Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę? |
---|---|
Parallel title | Organic foods – way to „healthy” diet? |
Author info | Monika Bronkowska, Dagmara Orzeł, Joanna Wyka, Marta Habánová, Malgorzata A. Jarossová |
Author | Bronkowska Monika |
Co-authors | Orzeł Dagmara |
Wyka Joanna | |
Habánová Marta | |
Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Source document | Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 16-23 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Polish |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo |
Keywords | priemysel potravinársky * kvalita potravín * spotrebitelia * označovanie tovarov * biopotraviny * štýl životný |
Annotation | Biopotraviny a propagácia takzvaného zdravého životného štýlu. Posudzovanie vplyvu biopotravín na ľudské zdravie. Niekoľko štúdií vykonaných v Poľsku a na celom svete preukázalo, že ekologické produkty vo väčšine prípadov obsahujú viac živín a bioaktívnych látok než konvenčná výroba potravín. |
Public work category | Reports at home scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 01135-002, originál dokumentu |