1. Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní
Title | Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní |
---|---|
Translation | Food safety in caterers |
Author info | Alica Lacková |
Author | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 4, č. 15 (2011), s. 408-417. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2011. ISSN 1337-7493 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Keywords | bezpečnosť potravinová * stravovanie spoločné * kvalita výrobkov * kontrola * analýza komparatívna * Slovensko |
Annotation | Analýza súčasnej úrovne bezpečnosti a kvality potravín v spoločnom stravovaní na Slovensku komparáciou zistených poznatkov z usutočnenej kontroly potravín v zariadeniach spoločného stravovania orgánmi verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v rokoch 2008 až 2010. |
Public work category | Scientific titles in home not carented magazines and other year-books |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E11 01730-010, originál dokumentu |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2011: 13-16 |