Biopotraviny v slovenských zariadeniach spoločného stravovania
Author info
Alica Lacková, Marta Karkalíková, Paulína Krnáčová
Author
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Co-authors
Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Source document
Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. S. 155-163. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019 / Miśniakiewicz Małgorzata ; Halagarda Michał ; Krzywonos Małgorzata ; Kudełka Wanda. ISBN 978-83-7789-594-8
Názory a postoje majiteľov reštaurácií na použitie biopotravín pre prípravu jedál. Tri skupiny potenciálnych zákazníkov biopotravín. Stanovenie dôvodov pre spracovanie farmárskych surovín v stravovacích zariadeniach.
Public work category
Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
Database
PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
No. of Archival Copy
E19 00640-002, kópia plného textu
File name
Size
Typ prístupu
Plný text PDF
20.4 MB
z IP adresy SEK po prihlásení
openseadragon
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.