Biopotraviny v slovenských zariadeniach spoločného stravovania
Author info
Alica Lacková, Marta Karkalíková, Paulína Krnáčová
Author
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Co-authors
Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Source document
Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. S. 155-163. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019 / Miśniakiewicz Małgorzata ; Halagarda Michał ; Krzywonos Małgorzata ; Kudełka Wanda. ISBN 978-83-7789-594-8
Názory a postoje majiteľov reštaurácií na použitie biopotravín pre prípravu jedál. Tri skupiny potenciálnych zákazníkov biopotravín. Stanovenie dôvodov pre spracovanie farmárskych surovín v stravovacích zariadeniach.
Public work category
Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
Database
PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
No. of Archival Copy
E19 00640-002, kópia plného textu
File name
Size
Typ prístupu
Plný text PDF
20.4 MB
from the SEK IP address after logging in
openseadragon
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.