1. Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania
Title | Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania |
---|---|
Author info | Vincent Sniščák |
Author | Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Source document | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 42, č. 2 (1997), s. 31-33. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1997 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | výskum * stravovanie spoločné * stravovanie školské * stravovanie zamestnancov * kvalifikácia * pracovníci prevádzkoví * pracovníci riadiaci |
Annotation | Výskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 1997: 1-3 |