Počet záznamov: 1
Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní
Názov Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní Preklad názvu The Segments of demand in catering Autorské údaje Roman Staňo Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 3, č. 1-4 (2011), s. 100-101. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2011. ISSN 1337-9313 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá stravovanie spoločné * reštaurácie * ruch cestovný * rodina * klienti * skupiny pracovné * skupiny cieľové * ponuka * dopyt Anotácia Dopyt v spoločnom stravovaní charakterizovaný tromi segmentmi. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - individuálni klienti. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - skupiny. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - rodiny. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E11 01625-005, originál dokumentu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2011: 1-4
článok
Počet záznamov: 1