Vytlačiť
1. Prístupy manažmentu zamerané na zvýšenie spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení
Názov | Prístupy manažmentu zamerané na zvýšenie spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení |
---|---|
Preklad názvu | Management approach pointed to increasing of customer`s satisfaction with catering services |
Autorské údaje | Jaroslava Marušková |
Autor | Marušková Jaroslava |
Zdrojový dokument | Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 42, č. 3-4 (2009), s. 203-212. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2009. ISSN 0139-8660 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.46 - Služby. Terciárny sektor |
Heslá | služby * kvalita * zákazníci * spokojnosť zákazníkov * pohostinstvo * manažment * prieskum štatistický * Slovensko |
Anotácia | Kvalita a spokojnosť zákazníka ako faktory výrazne ovplyvňujúce konkurencieschopnosť pohostinských zariadení. Definícia kvality služieb. Definícia spokojnosti zákazníka. Identifikácia a následná analýza názorov a postojov manažmentu k spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení. Výsledky prieskumu. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 1-4 |