Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 30  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0030022^"
  1. MAJDÚCHOVÁ, Helena - PACEK, Martin. Hodnotenie výkonnosti automobilového priemyslu na Slovensku a jeho adaptácia na krízové podmienky. - Registrovaný: Web of Science. In Aktuálne problémy podnikovej sféry 2013 : [recenzovaný] zborník vedeckých prác. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3636-3, s. 349-354. VEGA 1/0980/12.
    článok

    článok

  2. PACEK, Martin. Vplyv a účinnosť stabilizačných opatrení podnikateľských subjektov v období svetovej finančnej a hospodárskej krízy : dizertačná práca. Školiteľ: Helena Majdúchová. Bratislava, 2012. 152 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  3. ČERNICKÝ, Michal. Odmeňovanie pracovníkov v podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Martin Pacek. Bratislava, 2012. 44 s.
    kniha

    kniha

  4. TISOŇOVÁ, Veronika. Optimálne využitie zásob materiálových vstupov podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Martin Pacek. Bratislava, 2012. 50 s.
    kniha

    kniha

  5. CINTULOVÁ, Petra. Porovnanie právnych foriem podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Martin Pacek. Bratislava, 2012. 51 s.
    kniha

    kniha

  6. HODÁLOVÁ, Petra. Odmeňovanie pracovníkov v podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Martin Pacek. Bratislava, 2012. 48 s.
    kniha

    kniha

  7. TARAJOVÁ, Anna. Štruktúra a využitie obežného majetku podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Martin Pacek. Bratislava, 2012. 40 s.
    kniha

    kniha

  8. RABČANOVÁ, Jana. Porovnanie právnych foriem podnikov SR a okolitých krajín V4 : bakalárska práca. Školiteľ: Martin Pacek. Bratislava, 2011. 52 s.
    kniha

    kniha

  9. ŠIMKO, Samuel. Porovnanie právnych foriem podnikov so zameraním sa na akciovú spoločnosť a európsku spoločnosť : bakalárska práca. Školiteľ: Martin Pacek. Bratislava, 2011. 44 s.
    kniha

    kniha

  10. RABČAN, Miroslav. Vplyv noriem spotreby práce v tvorbe pracovných podmienok : bakalárska práca. Školiteľ: Martin Pacek. Bratislava, 2011. 39 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.