1. Improving Students' Language Skills in Business English Course: Experimental Study
Title | Improving Students' Language Skills in Business English Course: Experimental Study | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Zdokonaľovanie jazykových zručností študentov v kurzoch obchodnej angličtiny: experimentálna štúdia | ||||||||
Author info | Zuzana Hrdličková | ||||||||
Author | Hrdličková Zuzana EUBFAJKAJ - Katedra anglického jazyka FAJ | ||||||||
Source document | Advanced Education. No. 17 (2021), pp. 46-56 online. - Kyiv : National Technical University of Ukraine, Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute. ISSN 2409-3351 | ||||||||
DOI | 10.20535/2410-8286.226493 | ||||||||
Note | KEGA 015EU-4/2017. - Registrovaný: Web of Science | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Ukraine | ||||||||
Keywords | pedagogika * didaktika * jazyky cudzie * angličtina * jazyk obchodný * vzdelávanie elektronické * testy didaktické * analýza komparatívna * študenti | ||||||||
Annotation | Porovnanie študijných výsledkov študentov prvého a druhého ročníka obchodnej angličtiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave, dosiahnutých v rezortných štandardizovaných testoch po absolvovaní troch kurzov z obchodnej angličtiny pre pokročilých. Kontrolná skupina študentov má tradičný kurz a experimentálna sa zapisuje aj do elektronického kurzu Obchodná komunikácia na platforme LMS Moodle, pričom s využitím internetu a podporných materiálov sa zapája do rôznych aktivít. Hodnotenie významnosti rozdielu medzi úrovňami znalostí oboch skupín metódou testovania hypotéz (t-Test). Výsledky ukazujúce, že experimentálna skupina študentov dosiahla v konečnom hodnotení lepšie výsledky ako kontrolná skupina študentov a že alternatívna forma vyučovania obchodnej angličtiny je účinná. | ||||||||
Public work category | ADM | ||||||||
Registered in | WOS | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E21 00353-002, online | ||||||||
|