Počet záznamov: 1  

Prístupy manažmentu zamerané na zvýšenie spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení

  1. Názov Prístupy manažmentu zamerané na zvýšenie spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení
    Preklad názvuManagement approach pointed to increasing of customer`s satisfaction with catering services
    Autorské údajeJaroslava Marušková
    Autor Marušková Jaroslava Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici
    Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 42, č. 3-4 (2009), s. 203-212. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2009. ISSN 0139-8660 Grafy, tab.
    PoznámkyRes. angl. Bibliogr. odkazy
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.46 - Služby. Terciárny sektor
    Heslá služby * kvalita * zákazníci * spokojnosť zákazníkov * pohostinstvo * manažment * prieskum štatistický * Slovensko
    AnotáciaKvalita a spokojnosť zákazníka ako faktory výrazne ovplyvňujúce konkurencieschopnosť pohostinských zariadení. Definícia kvality služieb. Definícia spokojnosti zákazníka. Identifikácia a následná analýza názorov a postojov manažmentu k spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení. Výsledky prieskumu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2009: 1-4

    článok

    článok

    Do košíka