1. A restaurant quality model based on marketing factors
Title | A restaurant quality model based on marketing factors | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Parallel title | Model kvality restaurací založený na marketingových faktorech | ||||||||
Translation | Model kvality reštaurácií založený na marketingových faktoroch | ||||||||
Author info | Marko Kukanja, Doris Gomezelj Omerzel, Boris Bukovec | ||||||||
Author | Kukanja Marko | ||||||||
Co-authors | Gomezelj Omerzel Doris | ||||||||
Bukovec Boris | |||||||||
Source document | E+M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. Roč. 20, č. 1 (2017), pp. 157-171. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2017. ISSN 1212-3609 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
Keywords | gastronómia * služby * reštaurácie * kvalita * kvalita služieb * systémy kvality * marketing mix * marketing * marketing služieb * prieskum * zákazníci * modely * Slovinsko | ||||||||
Annotation | Opis a testovanie vývoja marketingovo orientovaného modelu kvality reštaurácie (RQM 7P) v Slovinsku na základe dotazníkového prieskumu z obdobia 01-06/2014. Vplyv rôznych marketingových faktorov na vnímanie celkovej kvality reštaurácie hosťami. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Bunches | 2017: 1-4 | ||||||||
|