1. Leadership and management in the hospitality industry
Title | Leadership and management in the hospitality industry |
---|---|
Author info | Robert H. Woods, Judy Z. King |
Author | Woods Robert H. |
Co-authors | King Judy Z. |
Issue data | Lansing : Education Institute American Hotel & Lodging Association , 2002. - 429 s. |
Issue | 2nd ed. |
Edition | Educational Institute Books |
ISBN | 0-86612-223-0 |
Document kind | monographs |
Language | English |
Country of Edition | United States of America |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | pohostinstvo * stravovanie spoločné * ubytovanie * reštaurácie * hotely * vedenie * riadenie * manažment * kvalita * výkony podnikové * oceňovanie * služby * ohodnocovanie podniku * centralizácia * decentralizácia * komunikácia * zručnosti * zamestnanci * koučovanie * tímy pracovné * diverzifikácia * zmeny organizačné * kariéra * plánovanie |
Database | BOOKS |
Copy count | 2, currently available 1, at library only 1 |
Call number | 821260, 821261 |